Michael Jacobsson
Zebastian

30 år i branschen

Det är ingen tillfällighet att vi gör det vi gör. Att vi varje år ger oss i kast med att bygga pooler. I stekande sol. I regn och 5 plusgrader. Det handlar om passion. Drivkraften heter glädje. Och de relationer vi skapar längst vägen.

Vi är med dig från början till slut. Vi är både säljare, montörer och snickare. Det är vi som möter dig i i butiken, som lyssnar på dina drömmar – och som bygger din pool. Vi levererar alltid högsta kvalitet. Finns alltid till hands, oavsett dag och tid. Det är liksom inbyggt i vårt DNA. Det är Poolhuset. 30 års erfarenhet med nöjda kunder. Som säger WOW!

Varmt välkommen till familjeföretaget som vill att du ska njuta av skillnaden!

Varför välja Poolhuset?

Stöd genom hela processen

Poolhuset är ett familjeägt företag som månar extra mycket om våra kunder. För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig som kund såväl kvalitet som trygghet. Att bygga pool eller spa är en stor investering. Därför försöker vi så långt som möjligt stödja dig genom hela processen. Från den första frågan, till planering, byggnation och leverans av din pool eller spa.

 

Svensk kvalitet och produkter

Vi jobbar med svensk kvalitet och noga utvalda produkter av leverantörer som är certifierade. De flesta av våra leverantörer har vi haft ett långt och gott samarbete med. Vi tänker att endast det bästa är gott nog. Vi bygger våra pooler och levererar spa som tål vårt nordiska klimat.

 

Kunskap och kompetens

Vi startade Poolhuset 1984 och har allt sedan dess byggt och servat pooler och spabad över hela Sverige. Vi har stort tekniskt kunnande och lång erfarenhet av entreprenader och service. När du anlitar Poolhuset kan du vara säker på att resultatet blir som du förväntat dig. Med mer än 30 års erfarenhet i branschen har vi den kompetens och det kunnande som erfordras för anlägga pooler i nästan vilken miljö som helst.

Kontroll över ekonomin

Vi hjälper dig med en genomtänkt offert med fasta priser utan tillkommande kostnader. Det framgår tydligt vad entreprenaden omfattar. Som familjeföretag vill vi också vara ärliga mot våra kunder och säga som det är: Vi är inte billigast i branschen. Kvalitet kostar. Men lönar sig på sikt.

 

Vi håller vad vi lovar

Som familjeföretag har vi inte råd med missnöjda kunder, det är därför vi månar lite extra om de som köper pool och spa av oss. Vi står alltid för vad vi säger – och levererar på utsatt tid. Det kan vi göra eftersom det är vi själva som bygger din pool eller levererar ditt spa. Vi vet hur viktigt det kan vara att poolen eller spabadet är levererat och klart just till släktträffen eller 50-årskalaset.

 

Garanti

Poolhuset har ett gott rykte i branschen. Vi står alltid för vad vi säger och levererar på utsatt tid. På vår stomme lämnar vi 15 års garanti och på övrig utrustning lämnas 2 års garanti. Under våra år i branschen har vi inte haft några reklamationer på våra stommar. Det är vi stolta över!

Butik

Välkommen till vår butik!

I vår butik möts du av vår personal som hjälper dig med frågor och funderingar kring din pool eller spa. Som familjeföretag är vi måna om att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med ditt pool- och spaköp. Och att du alltid ska känna dig välkommen hit, oavsett om du har frågor om att bygga pool, köpa spabad eller bara behöver fylla på förrådet med klor och annat.

Ni hittar oss i vår butik på Kakelugnvägen 5 I, i KolmårdenFrån och med 6/5 så har vi öppet måndag till fredag mellan kl 10-16. Övriga tider kan du nå oss via mail.

Varmt välkomna till Poolhuset!

Michael Jacobsson, VD

Kontakta oss!

Ni når oss alltid på telefon eller via e-post.

Micke             070-555 84 93
Vid leverans av varor, ring ovanstående telefonnummer

Tel butik       011-10 45 58
E-post           info@poolhuset.se

Öppettider mån, tis, ons, tor, fre 10–16 (f.r.o.m. 6/5)

Vid beställning och leverans, ring eller maila

Michael 070-5558493
info@poolhuset.se

Poolhuset i Sverige AB

Kakelugnsvägen 5 I

618 33 Kolmården

Samarbetspartners

Pahlén är ett familjeägt företag som vi samarbetat med i över 30 år. Företagets svensktillverkade kvalitetsprodukter, med rostfria inbyggnadsdetaljer, elegant design och optimala reningssystem ger just den kvalitet vi vill leverera till dig som kund.

pahlen.se

Med Gullberg & Jansson har vi ett långt samarbete med och härifrån köper vi våra poolöverdrag och poolrobotar. De är marknadsledande i Norden gällande pooltak och deras poolrobotar kommer från världens största kvalitetstillverkare, franska Zodiac.

gullbergjansson.se

Coast Spas är en leverantör som tillverkar spabad och swimspas av hög kvalitet. Deras spabad är ett resultat av skickligt hantverk, innovation och spetsteknik. Om du söker det allra bästa inom hydroterapi, underhållning och avkoppling så har Coast Spas high-end spas värda namnet.

coastspas.se

Fluidra är en världsledande leverantör av system och komponenter för såväl privata som offentliga pooler. De har mer än 45 års erfarenhet av poolbranschen och är experter på vattenrening. Från Fluidra köper vi lamelltäcken, poolvårdsprodukter och rör/kopplingar.

fluidra.se

Renolit Alkorplan står bakom marknadens mest använda pooltätningssystem! Företaget tillverkar poolfoder ideala för att renovera eller fodra nya pooler med, och som dessutom garanterar vattentäthet i minst 10 år.

alkorplan.info

Scandi-Roc är ett danskt företag som funnits sen 1975. I nordisk stil och med öga för detaljer designar och producerar de visuella upplevelser med deras serie av specialplattor för pooler och terrasser.

scandi-roc.dk

Termatec är leverantör av pooltak i premiumsegmentet. De har varit verksamma sedan 1995 med lokal representation i Skandinavien sedan 2002, Termatec har genom åren förhöjt 2000 poolägares upplevelse. Termatec är innovationsledare och trendsättare inom produktdesign och tillverkning av pooltak.

termatec.se

Finansiering

Wasa kredit

Genom Poolhusets samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda dig delbetalning av ditt poolköp. Enkelt och förmånligt för dig som kund.

Wasa Kredit AB är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Läs mer här.