Må väl

Drömmer du om ett eget spabad? Det gör du helt rätt i. Fördelarna är många. Ett spabad kan du använda året om. Det ökar blodcirkulationen, gör leder och muskler smidiga och frigör välbefinnande hormoner. Det är också en källa till inspiration, avkoppling och gemenskap.

Här nedan kan du läsa om våra olika spabad, köpråd och skötsel.

 

 

Våra spabad

Cascade

CASCADE-SERIENS SPABAD GER DIG ALLT DU KAN TÄNKA DIG, OCH LITE TILL!
Cascade-seriens spabad är Coast Spas top of the line serie, de är högpresterande och flerfaldiga testvinnare som innehar flera olika världspatent.
Läs mer
Cascade

Curve

CURVE-SERIENS SPABAD GER DIG EN OTROLIG FINISH OCH EN UNIK LOOK
Curve-serien är en av Coast Spas många unika serier, seriens jacuzzis och bubbelpooler är högpresterande och flerfaldiga testvinnare som innehar flera olika världspatent. De ger dig även det lilla extra med sin förhöjda rygg.
Läs mer
Curve

Elite

MED ELITESERIENS SPABAD FÅR DU SPABAD I VÄRLDSKLASS!
Jacuzzi och bubbelpooler i Eliteserien är spabad från Coast spas med otroligt hög prestanda och kvalitet! De är högpresterande och flerfaldig testvinnare som innehåller flera olika världspatent. Baden är byggda fär vårt klimat med utrustning som gör din badupplevelse till det lilla extra.
Läs mer
Elite

Patio

PRISVÄRDA SPABADSLÖSNINGAR AV HÖG KVALITET!
Coast Spas har spabadslösningar för alla miljöer i alla prisklasser. Patio-serien erbjuder högkvalitativa spabad med bra utrustning till ett riktigt bra pris!
Läs mer
Patio

Swimspas

WELLNESS-SERIENS SWIMSPA GER DIG ALLT DU KAN TÄNKA DIG, OCH LITE TILL!
Coast Spas swimspas är top of the line. Med flera unika funktioner finns inga andra swimspas som kan jämföra sig med dessa. Kom gärna in och prova så får du se!
Läs mer
Swimspas

Traditional

SPABAD MED HÖG KVALITET TILL ETT RIKTIGT BRA PRIS!
Traditional-seriens bubbelpooler är byggda för dig som vill ha ett riktigt bra spabad till ett riktigt bra pris. All utrustning i Traditional-serien är av högsta kvalitet, med specialtillverkade funktionaliteter så som EXA-jets, cyklonfiltrering, unika vattenfall samt Owens Corning fullskum.
Läs mer
Traditional

Köpa spa

KÖPGUIDE SPABAD

Drömmer du om ett eget spabad? Det gör du helt rätt i. Fördelarna är många. Ett spabad kan du använda året om. Det ökar blodcirkulationen, gör leder och muskler smidiga och frigör välbefinnande hormoner. Det är också en källa till inspiration, avkoppling och gemenskap. Här har vi samlat några tips för dig funderar på ett eget spabad.

 

 

 1. Ekonomi
  Idag finns det många leverantörer som erbjuder kostnadsvänliga spa-bad som inte alls är anpassade för vårt nordiska klimat. Poolhuset har valt att bara sälja spabad med hög kvalitet, från leverantörer som har lång erfarenhet i branschen.

 2. Typ av spabad
  
Hur ser dina behov ut? Vill du ha ett spa för umgänge, för egentid med massage och musik, vill du kunna styra bubblorna själv eller kanske bara sitta i värmen och njuta utan bubblor? Det finns många funktioner att fundera. Det är också viktigt att se till kvalitet.
 3. Storlek
  Hur många sittplatser vill du ha? Är ni en stor familj, ska ni bada med vännerna eller bara på tu man hand? Ju större spa desto större mängd vatten krävs, vilket också påverkar tyngden. Se till att tänk över din placering.
 4. Placering
  
Var ska du placera ditt spabad? Det är viktigt att tänka på att det behöver stå på en stabil grund, gärna en gjuten platta eller att altandäck. Det är också bra att tänka på att placera ditt spabad nära ditt hus, och skyddat från såväl insyn som vind. Tänk också på helhetsupplevelsen.
 5. Underlag
  Innan leverans behöver du ha förberett underlaget för ditt spabad. Om det ska stå direkt på altanen, kontrollera så att altanen klarar av vikten från ett vattenfyllt spabad (2-2.5T)
Förstärk regelverket om det behövs. Ska ditt spabad stå på gräs så rekommenderar vi att du gräver ur matjorden, och fyller på med 8-16 singel.
Lägg därefter en extruderad (vattentålig) isolering på gruset, som du sedan ställer badet på.